Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en werken gewoon door.

Advocaat strafrecht Gent

Onze aangesloten strafrecht advocaten in Gent helpen u direct!

Wordt u verdacht, bent u aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen? Neem dan direct contact op met onze juridische intakebalie voor een gratis discreet intake gesprek. Zij kunnen u direct doorzetten naar een strafrecht advocaat in Gent. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar voor u.

Iedereen heeft recht om goed geïnformeerd te zijn omtrent strafrecht. Wij bieden u daarom altijd een gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie discreet aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen op 7 bereikbaar.
Bel 03 808 6353 voor een gratis intake gesprek.

Direct een strafrecht advocaat uit Gent

Advocaten-Strafrecht.be helpt u aan de juiste strafrecht advocaat in Gent. Bel 100% discreet met onze strafrecht juristen van de juridische intakebalie. U kunt in het gratis intake gesprek veilig uw situatie voorleggen en zij kunnen u voorzien van het eerste advies en beoordelen of u een strafrecht advocaat nodig heeft. Indien u een strafrecht advocaat nodig heeft kunnen zij u direct doorverbinden met een ervaren strafrecht advocaat in Gent. Ook aan het eerste gesprek met de advocaat zitten niet direct kosten verbonden.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen op 7 bereikbaar. Bent u opgeroepen voor politieverhoor, is uw rijbewijs ingevorderd, heeft u een dagvaarding ontvangen of bent u aangehouden of wordt u gezien als verdachte? Wij kunnen u helpen. Of u nu schuldig of onschuldig bent raadpleeg ons altijd en zorg dat u niet (onbedoeld) in een benarde situatie terecht komt. Neem dan contact op en zorg dat u altijd goed geïnformeerd bent.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek. Bel ons op 03 808 6353 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen op 7.

R

Strafrecht advocaten

Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen aangesloten en gevestigd over gans Vlaanderen en Brussel.

R

Vaste tarieven

Onze aangesloten strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen op 7 bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen op 7 bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 16:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel België

Onze aangesloten advocaten en juristen zijn gevestigd met diverse kantoren over gans Vlaanderen en Brussel. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 03 808 6353.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Waarom een advocaat strafrecht Gent?

  Heeft u te maken gehad met een strafbaar feit (overtreding, misdrijf of wanbedrijf)? Bel direct naar de juridische intakebalie voor een vrijblijvende, discrete intake.

  De overheid wil de maatschappij beschermen tegen ongewenst gedrag. Hierdoor zijn er strafrechtelijke regels. Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit, komt er veel op u af. Of u nu wel of niet daadwerkelijk schuldig bent, het is altijd verstandig om een advocaat in te schakelen. Samen met een advocaat kunt u de kans verkleinen dat u een forse straf opgelegd krijgt. Bij ons kunt u uw zorgen tijdelijk uit handen geven aan een gespecialiseerd iemand die verstand van zaken heeft.

  Daarnaast bepaalt de wet dat elke burger recht heeft op een eerlijk proces. Dit is het geval in het burgerlijk recht, maar ook in het strafrecht. Een strafrechtadvocaat kan erop toezien dat de procedure juist en wettig verloopt en zorgt ervoor dat u zich optimaal kan verdedigen. Zo staat u er niet alleen voor. Voorkom hoge straffen en voorkom dat u in een hoekje wordt gedreven door justitie. Bel direct naar onze juridische intakebalie om uw situatie voor te leggen. U kunt 7 dagen per week op ons rekenen. De cliënt staat bij ons altijd op nummer 1.

  Onze expertise

  Onze advocaten in de omgeving Gent zijn dagelijks bezig met het helpen van cliënten in alle denkbare strafrechtelijke zaken. Hierbij behandelen zij alles wat daaronder kan vallen. De advocaat weet hoe een strafprocedure in elkaar zit en daarnaast is er uitgebreide kennis over de wet en eerdere strafrechtzaken, of het nu gaat om een misdrijf, wanbedrijf of overtreding. Zo bent u verzekerd van de juiste verdediging. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht als verdachte van:

  Als uw strafbare feit hier niet tussen staat betekent het niet dat wij u niet kunnen helpen. Zoals gezegd houden wij ons bezig met alle facetten van het strafrecht. Bij ons kunt u altijd terecht voor een passend en gespecialiseerd advocatenkantoor om uw dossier aan te nemen.

  Wanneer een strafrechtadvocaat in Gent?

  Heeft u bericht van de politie of van de procureur ontvangen? Wij kunnen u helpen met een passend advocatenkantoor in omgeving Gent. Bel direct naar de juridische intakebalie voor een vrijblijvende en discrete intake. Zo kunnen wij u voorzien van voorlopig advies en u verbinden aan de juiste advocaat strafrecht in Gent. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden waarbij wij u kunnen helpen:

  Verwittiging verhoor

  Bel gelijk naar onze Intakebalie wanneer u wordt verwittigd van een verhoor. Zo voorkomt u dat u iets verkeerds zegt, wat u later duur kan komen te staan.

  Wanneer u verdachte bent van een strafbaar feit, dan wil de politie ook uw verhaal horen. Dit om een zo volledig mogelijk beeld van de zaak te krijgen. U ontvangt een verwittiging dat een verhoor gaat plaatsvinden, waarbij zij u willen horen. Het is lastig om in te schatten waar zij u precies naar gaan vragen. Ook kan het lastig zijn om in te schatten wanneer u wel en wanneer u juist geen antwoord dient te geven. Het is verstandig om geadviseerd te worden omdat justitie zeker gaat vasthouden aan hetgeen u verklaart tijdens het verhoor. Onze advocaat strafrecht weet precies hoe een verhoor eruit gaat zien en waar u op moet letten. Als u een advocaat inschakelt dan weet u zeker dat u goed voorbereid naar het verhoor gaat.

  Dagvaarding voor de rechtbank

  Laat u goed verdedigen door één van onze advocaten als u voor de rechter moet verschijnen, om zo een hoge straf te voorkomen. Wanneer u verdachte bent, dan kunt u worden gedagvaard om voor de politierechter of de correctionele rechtbank te verschijnen. Op de strafzitting wordt besproken of er voldoende bewijs is tegen u en welke straf u krijgt. Uw advocaat verdedigt u tegen de argumenten van justitie. De rechter onderzoekt de standpunten aan alle zijden en komt tot een uitspraak. Als u samen met uw advocaat de juiste argumenten aandraagt, dan is de kans zo groot mogelijk dat u geen hoge straf opgelegd krijgt.

  Beroep tegen uitspraak van de rechtbank

  Wanneer u bent veroordeeld door de rechtbank, dan kunt u daartegen beroep instellen. Hierdoor wordt de procedure opnieuw behandeld door het Hof van Beroep en krijgt u alsnog de kans om uw onschuld te bepleiten. Er is hiervoor een beperkte termijn van 30 dagen na de beslissing van de rechter, dus handel snel. Als dit ook niet succesvol is, dan kunt u samen met een van onze advocaten naar het Hof van Cassatie. Beter is echter om het gelijk goed te doen en een advocaat in te schakelen vanaf het begin. Hierdoor kunt u voorkomen dat u veel tijd en geld kwijt bent.

  Rijbewijs ingetrokken

  Als u een overtreding van het verkeersrecht begaat, is er een kans dat uw rijbewijs, en daarmee uw mogelijkheid te rijden, in gevaar komt. Dit kan aanzienlijke consequenties hebben voor bijvoorbeeld werk, opleiding, of familieverplichtingen. Er zijn tal van mogelijkheden om uw bevoegdheid te rijden te redden. Het is bijvoorbeeld denkbaar dat u wordt uitgenodigd voor een zitting. Een advocaat kan u helpen bij het zo snel mogelijk terug verkrijgen van uw rijbewijs en kan ervoor zorgen dat u tijdens een zitting zo goed mogelijk wordt bijgestaan door een advocaat strafrecht.

  Bent u slachtoffer? Ook dan kunnen wij helpen!

  Bent u slachtoffer geworden van een strafbaar feit? Geen zorgen, wij kunnen u helpen. Onze slachtofferadvocaten hebben tal van dossiers met succes afgesloten.

  Wanneer u slachtoffer bent geworden van een strafbaar feit, dan is dit een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen emotioneel heeft dit impact, maar ook financieel kunt u erop achteruit gaan door handelen van een ander. Wij kunnen u van a tot z helpen in de procedure tegen de verdachte.

  Als u bijvoorbeeld schade heeft geleden, dan kunnen wij u helpen met het verkrijgen van een schadevergoeding. Samen met uw advocaat gaat u zich burgerlijke partij stellen. Zo kunt u zich voegen in de procedure tegen de verdachte om zo een vergoeding te eisen voor hetgeen u is aangedaan.

  Advies

  Iedereen kan met het recht te maken krijgen. Bijvoorbeeld met geschillen in het familierecht, echtscheidingsrecht, maar ook in strafrechtelijke zaken. Als u verdachte of slachtoffer bent, is het altijd aan te raden om juridische hulp in te schakelen. Als verdachte bent u er dan zeker van dat u goed verdedigd wordt en dat de kans op een hoge straf kleiner wordt. Als slachtoffer kunt u samen met een advocaat rekenen op een optimale compensatie voor het leed dat u is aangedaan. U staat er samen met een advocaat strafrecht in ieder geval niet alleen voor. Bij ons krijgt u een vrijblijvende intake, zodat u samen met de intakejurist kunt kijken naar de meest gunstige oplossing. Op basis van uw verhaal schatten wij in wat nodig is en welk kantoor het beste bij uw zaak past. Geen dossier is bij ons te gek. U als cliënt bent bij ons verzekerd van expertise en vlotte dienstverlening. Bel ons direct via 03 808 6353.

  Strafrecht-advocaat-Gent
  R

  Altijd een gratis intake gesprek

  Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen op 7.

  R

  Strafrecht advocaten

  Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen aangesloten en gevestigd over gans Vlaanderen en Brussel.

  R

  Vaste tarieven

  Onze aangesloten strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

  R

  7 dagen op 7 bereikbaar

  Wij zijn voor u 7 dagen op 7 bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 16:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

  R

  Vestigingen in heel België

  Onze aangesloten advocaten en juristen zijn gevestigd met diverse kantoren over gans Vlaanderen en Brussel. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

  Gratis gesprek aanvragen

  Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 03 808 6353.

   Ik ga akkoord met het privacy statement .

   Contacteer ons

   Het gratis intake gesprek

   Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat of wilt u weten of het verstandig is een strafrecht advocaat in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.