Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en werken gewoon door.

Uitgenodigd voor verhoor politie

Ga nooit onvoorbereid naar een politieverhoor.

Wanneer u bent uitgenodigd voor verhoor bij de politie zorg dan dat u goed voorbereid bent. U kunt uitgenodigd zijn bij een politieverhoor omdat ze u zien als verdachte, medeplichtige, getuige of om een andere reden. Zorg dat u geen dingen zegt of zaken verzwijgt die u (verder) in de problemen kunnen bezorgen.

Bent u uitgenodigd voor een politieverhoor? Neem dan direct contact op met onze juridische intakebalie.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen op 7 bereikbaar.
Bel 03 808 6353 voor een gratis intake gesprek en weet direct waar u aan toe bent.

Uitgenodigd of aangehouden en politieverhoor

Wanneer u bent aangehouden door de politie en u krijgt een politieverhoor dan heeft u altijd het recht om een advocaat in te schakelen. Of u nu schuldig of onschuldig bent, de politie ziet u als betrokkene bij een zaak.

Zorg ervoor dat u goed in het verhoor staat met een van onze advocaten aan uw zijde. Neem voor het verhoor contact op met uw advocaat om de zaak te bespreken om zo uw opties te raadplegen. De advocaat kunt u voorbereiden op het verhoor en u adviseren over de best te volgen verdedigingsstrategie. Wees eerlijk tegen uw advocaat om zo de beste hulp te kunnen krijgen. U heeft recht op kennisneming van de processtukken, zo kunt u voor het verhoor vragen naar de verklaringen van de aangever en getuigen en ook de overige stukken van het proces. 90% van de gevallen wordt dit afgewezen maar laat deze weigering opnemen in het proces-verbaal. Tijdens het verhoor bent u niet verplicht te antwoorden en kunt u beroepen op uw zwijgrecht. Belangrijk is is dat u maar eenmaal de verklaring aflegt. Neemt u toch vaker de verklaring af kunnen er verschillen in de verklaringen komen. Gebeurt dit kunt u ongeloofwaardig overkomen en kan de rechter uw verklaring ongeldig verklaren. Na het afnemen van de verklaring lees deze dan zorgvuldig zodat het overeen komt met wat u heeft gezegd. Staat er iets in wat niet klopt maar heeft u de verklaring wel ondertekent kan de rechter de verklaring gewoon gebruiken. Vraag ook om een kopie van uw verklaring zodat u het altijd nog terug kan lezen wat in de verklaring staat. Raadpleeg onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek en zij kunnen u doorverbinden met een van onze aangesloten strafrecht advocaten die veel ervaring hebben met politieverhoor. Heeft u weinig of geen inkomen, geen probleem zij werken ook Pro Deo.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek.
Bel ons op 03 808 6353 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen op 7.

R

Strafrecht advocaten

Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen aangesloten en gevestigd over gans Vlaanderen en Brussel.

R

Vaste tarieven

Onze aangesloten strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen op 7 bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen op 7 bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 16:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Belgiƫ

Onze aangesloten advocaten en juristen zijn gevestigd met diverse kantoren over gans Vlaanderen en Brussel. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 03 808 6353.

    Ik ga akkoord met het privacy statement .

    Contacteer ons

    Het gratis intake gesprek

    Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat of wilt u weten of het verstandig is een strafrecht advocaat in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.