Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en werken gewoon door.

Verdachte in strafzaak

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Neem dan contact op met ons.

Bent u verdachte in eens strafzaak? Dan is het altijd raadzaam om juridische bijstand te hebben. Zorg dat u nooit onvoorbereid naar een politieverhoor gaat of laat u bijstaan door een van onze aangesloten strafrecht advocaten.

Bent u uitgenodigd voor een politieverhoor? Neem dan direct contact op met onze juridische intakebalie.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen op 7 bereikbaar.
Bel 03 808 6353 voor een gratis intake gesprek en weet direct waar u aan toe bent.

Verdachte in een strafzaak? Handel slim.

Wanneer u verdacht wordt van eens strafbaar feit is het belangrijk dat u slim met de situatie omgaat. Meewerken is niet verplicht. Ook al bent u niet betrokken bij deze zaak. Alles wat de politie vindt kunnen zij tegen u gebruiken. Bent u aangehouden door de politie en u krijgt een politieverhoor dan heeft u altijd het recht om een advocaat in te schakelen. Of u nu schuldig of onschuldig bent, de politie ziet u als betrokkene bij een zaak.

Zorg dat u uzelf niet in de problemen brengt door zaken juist te verzwijgen of te vermelden. Raadpleeg onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek en zij kunnen u doorverbinden met een van onze aangesloten strafrecht advocaten die veel ervaring hebben met politieverhoor. Heeft u weinig of geen inkomen, geen probleem zij werken ook Pro Deo.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek.
Bel ons op 03 808 6353 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen op 7.

R

Strafrecht advocaten

Bij het Juridisch loket strafzaken zijn ervaren strafrecht advocaten en juristen aangesloten en gevestigd over gans Vlaanderen en Brussel.

R

Vaste tarieven

Onze aangesloten strafrecht advocaten en juristen werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen op 7 bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen op 7 bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 16:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Belgiƫ

Onze aangesloten advocaten en juristen zijn gevestigd met diverse kantoren over gans Vlaanderen en Brussel. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 03 808 6353.

    Ik ga akkoord met het privacy statement .

    Contacteer ons

    Het gratis intake gesprek

    Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat of wilt u weten of het verstandig is een strafrecht advocaat in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.